KY Jelly and Liquid
https: //www.youtube.com/watch v = jwAAYk5QJak
 Några skäl att prova en trådlös vibrator … varför denna leksak stimulerar din G-plats på liknande sätt, 10 olika sätt . distant skulle counsel att du kan ha en partner control det, men den här saken innehåller en sugkopp, så du kommer att kunna helt enkelt uppleva detta baby vild in i nattetid helt själv själv sätt en person kan bli involverad till en kvinna ‘s vibrator expertis är genom att kontrollera avlägsen. Att ha den här typen av samleje leksak är inte enbart spännande , men också levererar par med en roman möjlighet för att få nöje diskret och hemligt från en viss avstånd. Varför gå till en remote control som inte är fasetterad och guld, TBH? Denna söta vibrator tillåter dig att känna inuti och extern stimulering direkt , med en infogbar del och en strukturerad silikondel för klitorisstimulering. Det är laddningsbart och funktioner sju vibrationer också.
Will Rebound Sex Actually Help You Move On , teknik har kommit en stort avstånd vilket gör utrymmet något enklare . Det är ändå svårt dock det finns metoder att stanna länkat medan åt sidan och en av de bästa metoder är med långt avstånd sex leksaker och min favorit alternativ skulle vara en avlägsen kontroll vibrator. En avlägsen – hantering vibrator kan hjälpa dig bygg en lyckligare, mer frisk sexuell relation tillsammans med din associerad. Du kan till och med använda remote management samlag leksaker offentligt ska du är diskret tillräckligt . Här är 5 idéer för att använda fjärran – kontrollerade vibratorer säkert, enkelt och effektivt .
Jag är allt för jämlikhet och lika – möjlighet rumpa nöje. Vad är så speciellt med det?
Enligt Lovense Amazon recensioner för denna leksak är Ambi är bland starkaste vibratorerna i Lovense varierar. Om du hittar att vanliga vibratorer inte gör mycket id gelé extra tjockt vattenbaserat sex smörjmedel 2oz för dig, den okonventionella formen av Ambi kan vara helt enkelt biljetten till slutligen ta bort dina stenar. Välj typen av leksak som tänder dig den mest .
Jag använder det under samlag med min partner , jag använder den en gång jag tittar på Netflix, jag har till och med till och med använt den i golfutrustning och matplatser! Jag älskar att hitta ut konstnärlig nya sätt för att använda mina sex leksaker och avlägsna kontroll vibratorer är några av de mest roliga leksakerna på marknaden för kreativa och stygga folk som jag själv.

Ultimate Guide to Vibratorer för fjärrkontroll: 11 Bästa Wifi-, appstyrda och fjärrvibber


På något sätt lyckas det verkligen se ganska klart. Sexy Fantasy and Roleplay CostumesInuti rutan kommer du hitta USB-laddningslådan, Lush och en information broschyr. Tragiskt nog kommer det inte inkludera en förvaringsväska.
För vem behöver för att lyckas med ut runda för att trycka på knapparna på en sak medan det är i dig? Ha kul titta på din associera gå loopy när du hantering det pulserande djupet, eller ha ännu mer roligt genomträngande själv 9 tum ultra 7 hummer 3 hastighets g-punktsvibrator med klisstim . “Fjärr- kontroll vibratorer aktivera du eller en partner för att reglera hastighet och inställningar utan att nå ner mellan benen, säger sex pedagog Jess O’Reilly, värd för podcasten @SexWithDrJess.
Hur du använder faktorn är helt lika mycket som du ( det är, efter du har fick tillbringat ett antal timmar läser guide , lurar runt med den och synkroniserar din telefon till vibratorn eller räkna ut vägen till arbetar fjärr kontroll .) Min favorit användning av vibratorn var hela förspel med min partner , eller helt ensam. Esthesia har vardera inbyggda -in-knapparna och en app som styr vibrationer och energi individuellt. Med den här leksaken är det möjligt att uppnå en kraftfull dock mild mjuka, eller en hög surr vid lågt drivning.
I min analys testade för båda tröst en funktionalitet . Detta verkligen är det sista ordet fjärr kontroll vibratorer information som du kan litar . En avlägsen hantering vibrator vunnit kommer aldrig att mäta lika mycket som att ha din man på residence med dig – dock , det kan komma verkligen rattling stänga. Det är en mycket flexibel leksak. Enkel spela är lätt med knappen på leksaken eller fjärr och appen är utmärkt att spela kollektivt även när åt sidan.
Zumio-vibratorer har de smalaste idéer av alla vibratorer vi har sett, koncentrerar och förstärker vibrationerna inom ett jämförelsevis litet golv område . Zumio S: s lilla, rundade spets och lätt , enkelt -till- kontroll ta itu med dessutom gör det till en fantastisk val för associerat spel, eller för folk med artrit eller begränsad användning av deras händer . Sexleksaker kan vara liv- förändras , dock shoppa dem kan vara skrämmande, särskilt femtio nyanser av grå frigjorda slimline kaninvibrator för individer som aldrig har köpt en före . Efter placera inom nittio timmar av forskning och testning – intervjua sex forskare, massa resurser från älskare och analysera information från sju volontärer som har försökt större än 15 helt annorlunda modeller sedan 2014 – vi har kommit fram till att den trådlösa Magic Wand laddningsbara är den bästa vibratorn för klitorisstimulering. Hur kan jag använda 8 Masturbation Tips Women Should Know ?
Det uppfyller alla krav du var på jakt efter – från dess storlek till nivåerna av vibrationer. Åh, och det är tillgängligt i en ljus rosa skugga. Det är emellertid är bland till sönderdelas eller lakas ut kemikalier (PDF). Silikonsmörjmedel är bra för analspel, dock tyvärr de interagerar negativt med silikonleksaker. Vattentäta leksaker tillverkade av icke-porösa material liknar silikon och kromstål tål tvätt med tvål och värme vatten. Om har du icke-vattentäta leksaker, försiktigt torka av dem rena med en lösning av tvål och värma vatten.

De bästa vibratorerna för fjärrkontroll som gör ditt sexliv så mycket bättre


Om du kan kan få Magic Wand uppladdningsbara, Doxy Massager rivaler som mannequin i power och priser runt om liknande , men du måste ansluta den för att köra den. För vem som helst som inte tankar tråden är Doxy en glansig och färgrik alternativ till den klinisk – ser Magic Wand.
Unik form är idealisk för bred eller fokuserad stimulering. Plus, det är vattentätt, så bring det i bada för nästa – steg roligt . Ännu svalare, du behöver inte ens behöva vara på samma plats som din partner när du använder den. “Vissa app-aktiverade vibratorer tillåta dig att spela med någon som är i en annan rum eller till och med på en annan kontinent, ‘O’Reilly faktorer ut.
Appen kan vara lite svår att lära i början men en gång insåg det är roligt för att använda det. Du eller din associerar, hantering vibrationerna genom pekskärmen på den applicerande och skjuter fingret runt att påskynda , igen av, och ändra mönstret . Det är ett pålitligt obestridligt faktum att Jag är en stor aficionado av samlag leksaker i termer av long -distance samlag. För att hjälpa dig att minimera genom av bullret, sammanställer vi en roundup av toppen -översikt sex leksaker över hela världen bred web .
10 bästa Wandvibratorer som jag aldrig kunde leva utan

Förvaring bagage är en typ av frågor som jag verkligen känner alla sex leksaker borde inkluderar. Large Butt Plugs och lov, men , du kan eventuellt bara välj en upp separat lätt tillräckligt , ska du vill någonstans diskret till butik din leksak. Om du antar att tvätta din leksak det här sättet är inte för dig, du får en sex leksaker rengöring spray. The Frugal Guide to Nipple Pumps and Suckers är utformade för att skrubba samlag leksaker utan någon kontakt med vatten.
Som någon annan sak på planeten har den sina positiva och negativa. Om vanlig fjärr – kontroll vibber är vanligtvis inte din bit av kakan, kommer denna gadget verkligen fånga din uppmärksamhet . Detta är en nästa era fjärr kontroll vibrator. Om du känner äventyrlig, dessa LED-indikatorer kan göra du känner dig som på ett sex träffas.

Ytterligare information om fjärrkontrollsvibratorerhttps://www .youtube.com / watch v = wCDTLoJdkf4
Precis som Lovense Lush, detta är en app- hanterad vibrator. Nova använder den gratis We-Connect-appen, som har utvecklats av We-Vibe själva. We-Connect-appen är förmodligen den bästa vibrator-appen Jag har till och med kommit hela.
https://www.youtube.com/watch?v=yqsigWmbZb0